Koncertas - spektaklis visai šeimai

Koncertas - spektaklis visai šeimai "Muzikalioji karvė Sofija"

Koncertai
2024-10-12 12:00
Kaina 9.00 €
Pirkti bilietą

Muzikalioji karvė Sofija

Kviečiame į klasikinės muzikos koncertą visai šeimai pagal nuotaikingą Geoffroy de Pennart’o paveikslėlių knygą „Muzikalioji karvė Sofija“.

Sofija turi įgimtą talentą muzikai. Jai labai patinka dainuoti, tad noriai dovanoja muziką kitiems. Sofija yra karvė, o karvėms nėra taip lengva papulti į išsvajotą orkestrą. Ar išsipildys muzikaliosios karvės Sofijos svajonė koncertuoti šimtams žiūrovų?

Čiurlionio kvartetas ir sopranas Jomantė Šležaitė pristato muzikinę programą, kurioje muzikos ir vaizdų pagalba bus pasakojama istorija apie karvės Sofijos kelionę. Pagrindinės veikėjos didžiausias tikslas – tapti dainininke.

Programoje skambės žinomų kompozitorių klasikinė muzika – Robert Schumann, Michael Nyman, Philip Glass, Maurice Ravel, Alberto Ginastera, Arcangelo Corelli, Johannes Brahms, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart ir kt. Nuostabūs muzikos garsai padės vaikams ir jų tėveliams nukeliauti į fantazijos šalį.

Atlikėjai:

M. K. ČIURLIONIO KVARTETAS

Solistė ir skaitovė JOMANTĖ ŠLEŽAITĖ (sopranas)

 

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos netaikomos

Nemokamai vaikai įleidžiami nemokamai iki 4 m. amžiaus, jei neužima papildomos vietos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.