Grupės “Balius” koncertas Gelgaudiškyje!

Grupės “Balius” koncertas Gelgaudiškyje!

Koncertai
2024-10-08 20:00
Kaina 10.00 €
Pirkti bilietą

Grupė Balius kviečia švęsti kartu Gelgaudiškyje!

Spalio 8 d., antradienį, 20.00 val. energijos ir geros nuotaikos nestokojanti grupė „Balius“ atvyksta į Gelgaudiškio kultūros salę!

Bilietus platina Gelgaudiškio kultūros salė (Taikos g. 76c, Gelgaudiškis; Tel. 834555279), Šakių kultūros centras bei Ticket Market. Bilieto kaina TIK 10€ (vaikams iki 3m nemokamai). Renginio dieną bilietai po 13€!

Kviečiame visus Gelgaudiškio bei aplinkinių miestelių gyventojus praskaidrinti savo dieną smagiu, nuoširdžiu bei gerai žinomų dainų pilnu koncertu!

Šiandien turbūt neatsirastų nei vieno šeimos ar giminių susiėjimo be grupės “Balius” dainų, kurios išjudina kiekvieną! Dueto dainos visą Lietuvą linksmina jau daugiau nei 30 metų. Atlikėju sėkmė atsispindi ir neįtikėtiname Lietuvos rekorde – daugiausiai muzikinių įrašų pardavusi grupė. Šio nuopelno dar iki šiol niekam nepavyko pagerinti! Būtent šie legendiniai hitai judins visus ir grupės koncerto metu, o kartu užtraukti dainą atsispirti bus sunku ne vienam.

 

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai vaikai iki 3 m.

Renginio trukmė 1 val.

Nuolaidos netaikomos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.