Festivalio atidarymas su Lietuvos balso-2023 finalininku Sidu Gvozdiovu

Festivalio atidarymas su Lietuvos balso-2023 finalininku Sidu Gvozdiovu

Teatras
2023-10-02 16:00
Kaina 0.00 €
GAUTI NEMOKAMĄ BILIETĄ

 

IX Tarptautinis jaunimo teatrų festivalis TEATRAS- TAUTOS SPARNAI - 23 prasidės Ješivoje. Jį papuoš Sido Gvozdiovo – vieno iš talentingiausių jauniausios kartos atlikėjų Lietuvoje- koncertas. Daugumai žiūrovų pažįstamas iš puikių pasirodymų jubiliejinio „Lietuvos balso“ metu.

Sidas pakeri besąlyginiu atsidavimu muzikai. Puikiai įvaldęs tiek balsą, tiek klavišinius instrumentus, jis apjungia savo pasirodymuose gražiausias senosios ir naujosios populiarios muzikos tradicijas. Sido mokytojas kompozitorius, muzikos pedagogas Vitalij Neugasimov apie Sidą sako: “Nepriekaištingas skonis, aukštas meistriškumo lygis ir 100-procentinis nuoširdumas – šios savybės negali palikti abejingų. Kadangi atlikėjas nuolat tobulina savo muzikines žinias bei įgūdžius, o taip pat intensyviai koncertuodamas nepamiršta ir savo kūrybos dainų, kiekvienas naujas Sido koncertas yra kupinas malonių netikėtumų“.

RENGINYS NEMOKAMAS, TAČIAU REIKALINGAS ĮĖJIMO BILIETAS

Pagrindinė renginio informacija

SVARBU vienas žmogus vieno pirkimo metu gali pasiimti ne daugiau 4 bilietų

Svarbi informacija

  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.