Jubiliejinis sezono „Ruduo su muzika“ atidarymo koncertas

Jubiliejinis sezono „Ruduo su muzika“ atidarymo koncertas

Koncertai
2024-10-03 18:30
Kaina 11.00 €
Pirkti bilietą

Jubiliejinis sezono „Ruduo su muzika“ atidarymo koncertas

Spalio 3 d. „Polifonijos“ choro gerbėjai kviečiami į naujojo rudens–žiemos sezono atidarymo koncertą. Jo metu skambės ne tik vieno geriausių Lietuvos choro atliekama muzika – renginys sudomins ir sekančius kolektyvo įkūrėjo Sigito Vaičiulionio kūrybinę veiklą. Be maestro neįsivaizduojamas Šiaulių kultūrinis gyvenimas. Penkiasdešimt savo gyvenimo metų paskyręsmūsų miesto ir visos šalies muzikinei kultūrai jis ir vėl diriguos garbingą 50-tąjį jubiliejų mininčiam chorui. Publika turės galimybę mėgautis jo mostais, muzikos interpretacijomis ir dėmesį prikaustančiais pasakojimais.

Tikra vakaro žvaigždė – Asta Krikščiūnaitė. 1987 m. savo muzikinę karjerą pradėjusi dainininkė iš karto patraukė klausytojų ir kritikų dėmesį. Jos muzikinis kelias glaudžiai susijęs ir su „Polifonijos“ veikla – sykiu atlikta daug stambios formos kompozicijų senosios, bažnytinės muzikos festivaliuose Šiauliuose (dabar – festivalis „Resurrexit“) ir kituose renginiuose Lietuvoje. Vis daugiau laiko skirianti pedagoginiam darbui, jaunųjų dainininkų ugdymui, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos prof. A. Krikščiūnaitė nepaliauja žavėti savo barchatiniu balsu.

Asta Krikščiūnaitė (sopranas)

Choras „Polifonija“

Meno vadovas ir vyriausiasis dirigentas Linas Balandis

Dirigentas Sigitas Vaičiulionis

Programoje: F. Mendelssohn-Bartholdy, Fr. Schubert ir kitų kompozitorių kūriniai

 

Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos netaikomos

Nemokamai vaikai įleidžiami nemokamai iki 6 m. amžiaus, jei neužima papildomos vietos (pateikti vaiko amžių įrodantį dokumentą)

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.